Toppmeny_logo_vigres
Toppmeny_logo_vigres
Vigres AS har hovedkontor i Sarpsborg og ble etablert i 1987. Vårt fokus er tuftet på visjonen om å gi markedet oppdatert og mest mulig korrekt rådgivning innenfor økonomi og ledelse. Vigres har også et avdelings kontor i Fredrikstad.

Vigres AS har i dag 30 kompetente og energiske ansatte som betjener de fleste næringer i Norge og utland. 
Satser stort på ny og oppdatert teknologi som skal gi våre kunder et konkurransefortrinn i sin bransje.
Vi holder til i moderne lokaler i Kalnesveien 5 (K5 bygget)
Title_arrow

Regnskapsmedarbeider /Autorisert regnskapsfører

Arbeidsoppgaver:

Arbeide med regnskapsfaget stiller i dag, i tillegg til det regnskapsfaglige, krav til god forståelse av elektroniske systemer hvor moderne løsninger i økende grad erstatter den manuelle regnskapsføringen. Derfor er det viktig at du har gode evner til å sette deg inn i regnskapssystemer og funksjonalitet disse tilbyr.

Arbeidsoppgavene vil være konsentrert om løpende regnskapsføring og rapportering/oppfølging samt utvikling av rutiner. Budsjettering, lønnsomhetsanalyser, rådgivning og lønn kan også være arbeidsoppgaver avhengig av dine kvalifikasjoner og erfaring. Som kundeansvarlig vil du ha det overordnede ansvar for en del av våre kunder og du ivaretar økonomifunksjonen.

 

Kvalifikasjoner:

Utdanning og erfaring innen regnskap som er tilstrekkelig til at du er autorisert eller ønsker å bli autorisert. Vi er opptatt av at våre kunder skal ha gode teknologiske og tidsriktige regnskapsløsninger, så god kompetanse innen et eller flere regnskapssystem er ønskelig. Ønskelig er også at du behersker årsoppgjør og skattemeldinger.
 

Annet:

Personlige egenskaper:
Viktige egenskaper for stillingen er pålitelighet og nøyaktighet og at du arbeider strukturert og effektivt. Du må ha en positiv holdning til ditt arbeid og yte god service. Vi håper du er interessert i faget, liker å være faglig oppdatert og å sette deg inn i og ta i bruk de muligheter som nye systemer og teknologi kan gi våre kunder.
Søknadsfris: 22.02.2019
Kontakt
Thor Anders Hansen
Send e-post
Mob: 916 38 850
Arbeidsplass:

Søk på stillingen

Fyll ut skjema nedenfor og legg ved CV og søknad.
Navn*
E-post*
Mobil*
Øvrig informasjon
Last opp søknadsdokumenter*
Last opp søknadsdokumenter
Vigres_neg
God dialog, lettfattelig rapportering og skreddersøm av løsninger er vår oppskrift på å bidra til økt lønnsomhet for våre kunder.