Toppmeny_logo_vigres
Toppmeny_logo_vigres
Book et møte med oss
Møte
Title_arrow

Tekniske løsninger

Skreddersøm av løsninger tilpasset hver enkelt kundes ønsker og behov er vårt fokus. Tilgjengelighet til bred kompetanse og teknologi gjør det mulig for oss å levere optimale løsninger.
Effektivisering av arbeidsprosesser fører til mulighet for økt fokus på bedriftsrådgivning, som igjen bidrar til økt vekst hos våre kunder. La oss foreslå en løsning for deg!

Vi benytter følgende systemer:


I tillegg bistår vi med føring i en rekke andre økonomisystem.
 

24sevenoffice

Med 24SevenOffice får din bedrift et ferdig integrert ERP-system med alt fra Regnskap, CRM, Prosjekt & Timer, Rapportering, Reiseregning til Lønn. Ferdig integrert mot et hundretalls systemer.


Tripletex økonomisystem

Tripletex består av mange ulike moduler, og du velger de du trenger. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, og på denne måten passer Tripletex til alle - fra de små til de store firmaene.
 

Effektiviser bedriften med Visma Business

Visma Business gjør det mulig å effektivisere en rekke arbeidsprosesser i bedriften din. Du automatiserer de manuelle rutinene, reduserer ressursbruken, øker kvaliteten, og får du bedre oversikt over kostnadene.

Med fokus på automatisering og effektivitet skaper Visma Business nye muligheter for tusenvis av virksomheter. Regnskapssystemet hjelper bedriften din med å redusere svinn, identifisere lønnsomme trender og maksimere inntektene.
 
Be om pris
post@vigres.no

Nyttige lenker

Brønnøysundregistrene
Skatteetaten
Altinn
Nav
Arbeidstilsynet
Kenneth Abelson
Kenneth Abelson
Statsautorisert regnskapsfører/ Revisor
Thor Anders Hansen
Thor Anders Hansen
Daglig leder/ Rådgiver
Tjenester
Om Vigres
Aktuelt
Kontakt
24SevenOffice